Dodatni tutorijali, uputstva i ažuriranja za video

Ponekad se stvari koje sam prikazao u videu promene, a postoje i neke stvari koje bi trajale predugo da bih ih prikazao u glavnom videu. Na ovoj stranici uključujem dodatne tutorijale i ažuriranja za video.

Šablon

Preuzmi Demo Stranicu

Kako bih vam pokazao kako je stranica postavljena u Elementoru, pripremio sam šablon s kojim možete lako naučiti. Ako želite da probate, možete ga preuzeti ovde.

Flexbox

Kako popraviti šablone koji koriste Model Sekcija i Kolona

Ponekad se šabloni pojave s greškama kada ih konvertujete u kontejnerski model. U ovom tutorialu pokazujem vam tipične greške koje se javljaju i kako ih popraviti.

Play Video
Play Video

Header

Kako kreirati navigaciju i kako urediti zaglavlje pomoću prilagodljivog alata

U ovom videu vam pokazujem kako da izgradite navigaciju za vaše zaglavlje. Zatim ulazimo i u prilagodljivi alat kako bismo radili na dizajnu zaglavlja.

Header

Kako koristiti Elementor i dodatak Elementor Header & Footer Builder za izradu podnožja i eventualno zaglavlja pomoću Elementora

U ovom videu ću vam pokazati kako koristiti Elementor i dodatak Elementor Header & Footer Builder za kreiranje podnožja i eventualno zaglavlja pomoću Elementora.

Play Video

Keep it updated

OceanWP updated it's recommended plugins

When I made the video, OceanWP recommended Elementor, OceanExtra and a few other plugins when you installed the theme. We used that recommendation to install the plugins.

Now OceanWP changed it’s recommendations.

We need to install the following plugins:

  1. Ocean Extra
  2. Elementor
  3. Envato Elements

You have to install them now by hovering over plugins, clicking on add new and then searching for the plugins. There you can click on install and then on activate for each one.

To je to