Extra oktatóanyagok, utasítások és frissítések a videóhoz

Néha a videóban bemutatott dolgok megváltoznak, és vannak olyan dolgok, amelyek bemutatása túl sokáig tartana a fő videóban. Ezen az oldalon extra oktatóanyagokat és frissítéseket mellékelek a videóhoz.

Sablon

Demo oldal letöltése

Hogy megmutassam, hogyan kell egy oldalt beüzemelni az Elementorban, készítettem egy sablont, amivel könnyen megtanulhatod. Ha szeretnéd kipróbálni, itt tudod letölteni.

Flexbox

Hogyan javítsuk a szakaszok és oszlopok modellt használó sablonokat

Néha a sablonok hibásak, amikor a konténermodellre konvertáljuk őket. Ebben a bemutatóban megmutatom a tipikusan előforduló hibákat, és azt, hogy hogyan lehet őket kijavítani.

Play Video
Play Video

Fejléc

Hogyan hozzunk létre navigációt és hogyan szerkesszük a fejlécet a testreszabóval

Ebben a videóban megmutatom, hogyan készítsünk navigációt a fejléchez. Ezután a testreszabóba is bemegyünk, hogy a fejléc kialakításán dolgozzunk.

Fejléc

Hogyan használjuk az Elementort és az Elementor Header & Footer Builder nevű plugint egy lábléc és esetleg egy fejléc létrehozásához az elementor segítségével?

Ebben a videóban megmutatom, hogyan használhatod az elementort és az Elementor Header & Footer Builder plugint, hogy láblécet és esetleg fejlécet hozz létre elementorral.

Play Video

Keep it updated

OceanWP updated it's recommended plugins

When I made the video, OceanWP recommended Elementor, OceanExtra and a few other plugins when you installed the theme. We used that recommendation to install the plugins.

Now OceanWP changed it’s recommendations.

We need to install the following plugins:

  1. Ocean Extra
  2. Elementor
  3. Envato Elements

You have to install them now by hovering over plugins, clicking on add new and then searching for the plugins. There you can click on install and then on activate for each one.

Ez az